Aloitetaan tämä uusi blogi yhden harrastukseni voimin:
Suolapähkinäbrownie
120 g tummaa suklaata
120 g voita
2 kananmunaa
100 g ruokokidesokeria
100 g saksanpähkinöitä (tai pecanpähkinöitä)
50 g suolapähkinöitä
100 g tomusokeria
120 g vehnäjauhoa
120 g voita
2 kananmunaa
100 g ruokokidesokeria
100 g saksanpähkinöitä (tai pecanpähkinöitä)
50 g suolapähkinöitä
100 g tomusokeria
120 g vehnäjauhoa
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Pingota leivinpaperi (ø 21–24 cm) irtopohjavuokaan.
Sulata voi ja suklaa mikrouunissa tai liedellä kattilassa miedolla lämmöllä muutamia kertoja sekoitellen.
Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kevyesti vaahdoksi.
Sekoita suklaa-voiseos vaahtoon.
Yhdistä tomusokeri ja vehnäjauhot.
Siivilöi seos suklaa-vaahtoseokseen.
Lisää rouhitut pähkinät taikinaan kevyesti sekoittaen.
Paista uunissa noin 9 minuuttia, juuri ja juuri kypsäksi. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
(Me-lehti: 02/2013)
(Me-lehti: 02/2013)
Tosiaan aiemmin pidin vuodatuksessa blogia, tuli tauko ja kuvat olivat hävinneet.
Joten tässä blogissa tullaan näkemään todennäköisesti myös vanhoja kuvia / ohjeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti